Formula 1 a všetko okolo F1
Moderátor: Elvis
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: F 1 sezóna 2007
glock nema co dakovat massovi, on by sa tesil aj tretiemu miestu
aj ja sa tesim, ze toyota bodovala. Ide o to, ze tu pises, ako keby alonzo sundal reikonena pri starte, no vobec to tak nebolo, kedze sa predneho dostal len a len vdaka kubicovi a nie kvoli tomu, ako dobre alfonz chytil start.. nebolo to jeho umenie, ale to.. no co, nevidel si to, nebudem sa opakovat. OMG.... pozri si to, jak to bolo

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- MIREKK
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 2. Apríla 2006, 11:07
- Kontaktovať používateľa:
http://www.4age.net
ex car:Toyota Corolla E9 Gti 3D Hatchback, engine:4AGE 20 valve
ex car:Toyota Corolla E9 Gti 3D Hatchback, engine:4AGE 20 valve
- Gabriel Nagy
- Vševed
gratulujem ozajstnemu majstrovi sveta felipemu, spravil vsetko, co mohol... hamilton? v tychto pretekoch spravil len to minimum, aj o to skoro prisiel. Massa potrebuje viac spolahlivosti. Skoda tych par metrou Glocka, ktory ak by bol prezul na mokre pneuz, ani taketo sance by felipe nemal. Vettel uzasna jazda.
Kubica nema rad Hamika, to je jasne
skvele preteky. Ferrari forever 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- aspire
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04
Ehm dovolim si trocha nesuhlasit, myslim ze Hamilton podal o cosy lepsi vykon aj ked to niekedy tak nevyzeralo. Na druhej strane perfektny vykon aj zo strany ferrari. Ak budu take napinave vsetky VC tak sa mame do buducna na co tesit.
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava 
Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS
- Gabriel Nagy
- Vševed
samozrejme, sto ludi, sto chudi, komu farar, komu fararka, nazory sa mozu lisit :-p
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- cruchot
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 18:09
jak keby si mi z duse vravelGabriel Nagy napísal:gratulujem ozajstnemu majstrovi sveta felipemu, spravil vsetko, co mohol... hamilton? v tychto pretekoch spravil len to minimum, aj o to skoro prisiel. Massa potrebuje viac spolahlivosti. Skoda tych par metrou Glocka, ktory ak by bol prezul na mokre pneuz, ani taketo sance by felipe nemal. Vettel uzasna jazda.Kubica nema rad Hamika, to je jasne
skvele preteky. Ferrari forever
-
ToyoCarE
aspire napísal:Ehm dovolim si trocha nesuhlasit, myslim ze Hamilton podal o cosy lepsi vykon aj ked to niekedy tak nevyzeralo. Na druhej strane perfektny vykon aj zo strany ferrari. Ak budu take napinave vsetky VC tak sa mame do buducna na co tesit.
co je perfektne na tom ze jazdil arogantne,, bezcitne? Vytlacil dost jazdcov na to aby bol diskvalifikovany,, lenze mu fandili pre nieco ine ako pre jazdecke umenie
- aspire
- začiatočník
Nuz Shumi tiez nebol anjelik a urobil ovela viac chyb a podobnych arogancii, aj ked to bol a je fenomenalny jazdec. Sledujem F1 celkom podrobne a nezda sa mi ze by bol az taky arogantny ako o nom vsetci hovoria. Zrejme je to vec nazoru ved kolko ludi tolko chuti 
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
No ja som musel dlho rozdýchavať tú poslednú GP...chodí ku mne do roboty jeden McLarenista a veru mal som čo robiť aby som ho nevyhodil ... ked mi podakoval (rozumej Toyote ) za zisk MS ...
Prial som to samozrejme Massovi ale čo už ... dúfam že čierny pán z McLarenu si svojich 5 min slávy užil do sýtosti a nebude dalej otravovať
Uvidíme čo dá budúcoročná sezóna...
Prial som to samozrejme Massovi ale čo už ... dúfam že čierny pán z McLarenu si svojich 5 min slávy užil do sýtosti a nebude dalej otravovať
Uvidíme čo dá budúcoročná sezóna...
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
no ja som to tiez prial massovi, FERRARI forever, ale mal som taky tusak uz daaavno, ze to asi nevyjde. brazilia bola super, tych poslednych par kol, no absolutna spica, napinave. skoda, ze glock to neudrzal.
trosku som spekuloval, ze keby bolo keby, ved viete....
cize keby pred par rokmi nebol bernie potrtkal bodovaci system a zostalo ako od pociatku vekov formuly 1 bodovanych prvych 6 miest (naposledy system 10-6-4-3-2-1) bolo by to massa 83 a hamilton 80 bodov
cize keby pred par rokmi nebol bernie potrtkal bodovaci system a zostalo ako od pociatku vekov formuly 1 bodovanych prvych 6 miest (naposledy system 10-6-4-3-2-1) bolo by to massa 83 a hamilton 80 bodov
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- cruchot
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 18:09
nad tym som premyslal aj ja... ked zaviedli ten novy bodovaci system, tak to mala byt akasi antiferrari metoda aby furt len schumi nebodoval... a ako vidiet funguje im to na ferrari doteraz
liguere napísal:no ja som to tiez prial massovi, FERRARI forever, ale mal som taky tusak uz daaavno, ze to asi nevyjde. brazilia bola super, tych poslednych par kol, no absolutna spica, napinave. skoda, ze glock to neudrzal.
- aspire
- začiatočník
Ehm chalani, preco tak mate radi ferrari a ostatnych nie ? 
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Pretoze Ferrari milujem. Odkedy si spominam na formulu, tak tam boli cervene ferrari. Stare klasicke auta ferrari sa mi pacili. Paci sa mi talianska vasen, milujem talianskych fanusikov, paci sa mi taliansky dizajn a milujem taliansku kuchynu. Talianky tiez nie su na zahodenie. Proste celkovy sposob zivota, krajina a najma ich laska k autam a motorizmu. To mam rad a aj preto sa mi ferrari paci. Snad historiu a uspechy ferrari tu opisovat nemusim.
Inak som mal strasne rad aj stajne ako Minardi, Sauber a dalsie male, ktore sa pokusali urobit dieru do sveta. Zial nepodarilo sa im to, ale urobili vela pre F1 a najma priniesli do F1 vela mladych talentov.
To len tak naokraj.
Btw: chladnych severanov a britov osobne nemusim.
Inak som mal strasne rad aj stajne ako Minardi, Sauber a dalsie male, ktore sa pokusali urobit dieru do sveta. Zial nepodarilo sa im to, ale urobili vela pre F1 a najma priniesli do F1 vela mladych talentov.
To len tak naokraj.
Btw: chladnych severanov a britov osobne nemusim.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Fajry ty sa nezdáš
taký vášnivý fanúšik talianska ...už len talianske auto ti chýba ...ale keby bolo ferrari neprotestoval by som
ja osobne som fanúšik Ferrari z donútenia
nemohol som ich pokiaľ tam pretekal Mišo ale ked Räikkönen išiel k nim tak čo už ...
Hamiltona nemusím , to už potom radšej Alonsa 
tajne som dúfal že Toyota sa nejak natlačí do popredia ale ...
ja osobne som fanúšik Ferrari z donútenia
tajne som dúfal že Toyota sa nejak natlačí do popredia ale ...
- aspire
- začiatočník
fajry : klobuk dole, vidis ze si naozaj zamilovany
Ked som sa zacal zaujimat o formulu tak to bolo skor o pilotoch ako o tymoch. Schumi bol stale vyborny bohuzial nevidel som v jeho neferovych manevroch nijaky zmysel. Ked presiel do ferrari a zacali ho uprednostnovat a jednoznacne vyhlasovat za jednotku pricom ten druhy musel slepo posluchat, nemal som ich rad a priznam sa nenavidm nieco take v sporte, aj ked je to uplne vsade. Ked odisiel schumi a s nim aj Brawn, mal som strach ze ferrari padne (ano aj napriek tomu ze som ich nemal rad
), nastastie sa zmohli a konecne sa ukazali ako celistvy tym, nie iba jeden clovek, a tym si ziskali moje sympatie (aj ked nie este celkom
). Teraz je to skor o jazdcoch, nemam kontretny tym ktory uprednstnim aj ked mam blizsie k McLaren. Paci sa mi na nich to ze sa zmohli a opet dostali na spicu, fandil som im najme za cias Hakkinena.
Co vsak nemam rad je drze (sorry ale je to moj nazor) nadavanie na iny tym (je jedno aky) len preto ze Ferrari nevyhralo alebo nebodaj sa nieco stalo proti nim. Je to moj nazor. Respektujem inych a preto cakam ze aj oni budu mna.
Co sa tyka Toyoty, cakal som ze s rozpoctom co mali dokazu viac, a fandim im, je skoda ze nedokazu vyuzit potencial (hlavne finacny
)
S pozdravom world peace a neukamenujte ma
Ked som sa zacal zaujimat o formulu tak to bolo skor o pilotoch ako o tymoch. Schumi bol stale vyborny bohuzial nevidel som v jeho neferovych manevroch nijaky zmysel. Ked presiel do ferrari a zacali ho uprednostnovat a jednoznacne vyhlasovat za jednotku pricom ten druhy musel slepo posluchat, nemal som ich rad a priznam sa nenavidm nieco take v sporte, aj ked je to uplne vsade. Ked odisiel schumi a s nim aj Brawn, mal som strach ze ferrari padne (ano aj napriek tomu ze som ich nemal rad
Co vsak nemam rad je drze (sorry ale je to moj nazor) nadavanie na iny tym (je jedno aky) len preto ze Ferrari nevyhralo alebo nebodaj sa nieco stalo proti nim. Je to moj nazor. Respektujem inych a preto cakam ze aj oni budu mna.
Co sa tyka Toyoty, cakal som ze s rozpoctom co mali dokazu viac, a fandim im, je skoda ze nedokazu vyuzit potencial (hlavne finacny
S pozdravom world peace a neukamenujte ma
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných