U mna zaznie signalizacia ked otvorim dvere, nie po vypnuti motora. Par krat som zabudol vypnut svetla, ked som zostal sediet v aute.fajry napísal:a preco si myslis? Kvoli zabudnutym zapnutym svetlam? Vsak vacsina Toyot ma pri vypnuti motora a zapnutych svetlach zvukovu signalizaciu! A ak nie, tak stoji 150,- Sk v kazdom tescu. Napojis a ficisToyoCarE napísal:ale cez den to moze chybat,,,,![]()
Celoročné svietenie
Moderátor: Elvis
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
aby som sa vratil k teme... nechcem byt osobny, ale miesate tu podaktori prakticky nezlucitelne. nezaujima ma, ked nejaky motorkar si rozbije hlavu, lebo nemal helmu (aj ked v konecnom dosledku ani toto mi nie je jedno, lebo aj hlupak je len clovek...) ale ked niekto nesvieti, lebo si kur*a setri svoje ziarovecky a tym ohrozi mna alebo moj majetok, tak to mi teda sakra jedno nie je... argumenty typu, mas davat taky pozor, aby sa nieco take nestalo neobstoja, lebo mozes byt ucastnikom nehody, kde si sa len "zviezol" na tom, ze niekto nevidel neosvetlene vozidlo. aj vtedy si povies, ze "nech si svieti alebo nesvieti kto chce a kedy chce"?
porovnavat nehodovost je tazka statisticka zalezitost, ktora musi byt velmi precizne vypracovana, aby mala vypovedaciu hodnotu. totiz, rebricek je vseobecne platny: male klamstvo -> vacsie klamstvo -> statistika
porovnavat nehodovost je tazka statisticka zalezitost, ktora musi byt velmi precizne vypracovana, aby mala vypovedaciu hodnotu. totiz, rebricek je vseobecne platny: male klamstvo -> vacsie klamstvo -> statistika

Radšej mŕtvy ako druhý...
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
stotoznujem sa s tymto nazorom. Aj mne ide o ohrozenie mna a mojho majetku, kedze som egoisticky materialistakre napísal:...a tym ohrozi mna alebo moj majetok, tak to mi teda sakra jedno nie je... argumenty typu, mas davat taky pozor, aby sa nieco take nestalo neobstoja, lebo mozes byt ucastnikom nehody, kde si sa len "zviezol" na tom, ze niekto nevidel neosvetlene vozidlo. aj vtedy si povies, ze "nech si svieti alebo nesvieti kto chce a kedy chce"?
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
samozrejme! ale on nie, aj tak isiel z boku. Na fotke mam uz vypnuty motor aj svetla samozrejme (neboj nekazem vodu a nepijem pritom vino). Ja som tam svietil takmer vzdy, okrem slnecnych dni a do nepricetnej zurivosti ma vytacali ludia jazdiaci bez svetiel alebo s parkovackami o deviatej ci desiatej vecer.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
myslim, ze to nieje kvoli tomu, ze ich tam na kazdom kroku monitoruju... Je to proste iny narod, neponahlaju sa, pretoze nemaju dovod a ked sa stane, ze sa niekam ponahlaju, tak naskocia do svojho auta skor ako obvikle... Tak by to malo byt vsade.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
oni jazdia pomalsie ked su zapchy, inak nemaju problem ist na 40tke 80tkou. Ta jazda bez svetiel ma dost sokla, este ze ulice su pomerne dobre osvetlene.cahir napísal:no ano. ja som tiez cumel ako anglani NEsvietia. . ani v tuneloch, ani vecer, ked je uz sero! ale zasa oni jazdia oproti nam ovela kultivovanejsie a pomalsie. tam sa takmer nik nikam neponahla..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných