Co se kazí na toyotách? Nic

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

pisc
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 21. Novembra 2007, 17:01

Re: Co se kazí na toyotách? Nic

Príspevok od používateľa pisc » Streda, 16. Apríla 2008, 00:17

heh, MHD... asi niesom jediny, koho bratislavska MHD dohnala ku kupe auta))
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex

vivo
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 22. Februára 2007, 14:06

Príspevok od používateľa vivo » Nedeľa, 17. Augusta 2008, 09:01

Ahojte,
mam Corollu d4d 1.4 z 2005. Servisovana pravidelne. Vymena suciastok podla schedule.
A napriek tomu: da sa toto povazovat za zavadu? Uz je to asi 3 tyzdne, co Corolla rano, tzn pri studenom motore startuje az na 3-4-5 krat. Ked otocim klucikom, nerozsvieti sa vobec kontrolka zhavenia na palubke (zlta spirala). Starter vsak pretaca. Teraz uz to robim tak, ze otocim klucikom ale nestartujem, pockam 15s, zhavim, aj ked spirala nesvieti, klucik spat. A znovu 15s. A cuduj sa svete, po 3-4-5 kratoch sa zrazu spirala objavi a ja mozem bez problemov nastartovat.
Auto bolo v autor servise, potvrdili vyskyt chyby na studenom motore, diagnostika neukazala ziadnu zavadu, mali tam auto 4 dni, nenasli nic, zaplatil som 4500 a prestalo ma to bavit, vzal som im auto spat.
Uz len uvaha na temu "a toto je autor servis", ked nevedia 4 dni odhalit zavadu, ma znervoznuje.
Mal niekto podobnu zavadu? Ako ste to riesili?

Vdaka
Vivo

Používateľov profilový obrázok
liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Štvrtok, 28. Augusta 2008, 15:07

no chlapci. suhlasim s prispevkom o samurajskych korenoch. mal som corollu e11 montovanu v JAP - jedna basen.
teraz mam avensis montovany v belgicku ci jakej chmare europskej... je o cca 3 roky novsi.
zaver = nemam taky pocit, ze som prestupil do auta o triedu vyssie. (tu je nutne poznamenat, ze corolla bola G6)
na Corollke som sice rok riesil haluzny zvuk - vibracie - kurenia, to asi bolo tym, ze bola burana. nakoniec sa podarilo najst taku vzajomnu polohu tych plastovych krabic,co skryvaju ventilator a radiator,ze to prestalo (potom som ju predal...)
no a neslo vyhrievanie zadneho okna. este som riesil elektrony,ktore boli vyzorovo na nic - orypane, popraskana a olupana farba, no a este bol problem so smradom - byvali majitel v nej hulil - no STRAAASNEEEE problemy :lol:
za rok a 16000 km som akurat vymenil olej,filter vzduchu,sviecky,vycistil pelovy filter...

na avensise to je kus ine - pri kupe nesiel central, drncalo vo vyfuku, neskor sa ukazalo, ze do kufra voda tecie (tiekla,uz som zalepil), zerie olej, celkom dost. co mi vadi je priestor na vodicove nohy (chodidla) - hlavne pri zimnych topankach, schranka pred spolujazdcom je akasi mala (oproti corolle). pouziva H7 ziarovky, akosi casto odchadzaju ( dobre to vidno aj na fobiach. ked za den stretnem 10, min na 5 nebavi jedno svetlo). aj tie plasty vnutorne nie su to co v e11. nema to alarm, som si ani nepomyslel ze seriovo do toho nedavali, preto som ani pri kupe na to specialne nekukal. aj ked som to mal v podmienkach...

no proste jap.ked montuju, tak si daju zalezat. belgican asi na vratnici zglgne to ich sladke visnove pivo (1-2, slovom dvanast) a hor sa skladat motor

P.S: este som si spomenul, co mi vadi na oboch tychto autach - slabe podsvetenie pristrojovky. cez den nevidno vobec, v noci sa da. corolla mala aj reostat na stmavovanie osvetlenia, no neviem naco, lebo v inej ako max. polohe to aj tak vpodstate nesvietilo. no a kedze tam nie je kontrolka svetiel (ani cor. ani ave.), je to dost blbe (pre mna).
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných