VELA DIELOV NA SETKY TOYOTY

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

VELA DIELOV NA SETKY TOYOTY

Príspevok od používateľa miguellito » Nedeľa, 10. Augusta 2008, 22:33

za prve neviem ci mi toto Fajry neposle do vecnych lovist,ale je to fakt dobra stranka-ba az vynimocna a myslim ze pomoze velmi vela Toyotakom,akoze ja som tam nasiel aj na moju staru celicu take veci co siroko daleko mozem len snivat ,ze by som zohnal,aj v okolitych statoch,
akoze si myslim ze ceny su tam hodne v poho a oproti niektorym dielom u nas a v cechach zohnatelnych su nizsie aj o polovicu!!!!!!
a je tam hooodne aj originalnych dielov ak niekto zhana do svojej toyotky len povodne party.

jew to:www.racepages.com

ak to tu nemoze byt Fajry takto,tak navrhni nejaky sposob ako by to tu mohlo ostat,lebo vazne to hodne nam moze pomoct.,tym co mame starsie rocniky hlavne a s tymi dielami je to take no ako kedy sak chapes nie ? a v origo toyote su tie diely aj 7 nasobne drahsie , tak aky mas na to nazor?hm?
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: VELA DIELOV NA SETKY TOYOTY

Príspevok od používateľa Rasťo » Pondelok, 11. Augusta 2008, 08:01

Kua miguellito - si objavil Ameriku??? :lol:
Inak ten "free shipping" je len pre ConUS... ;-)
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 11. Augusta 2008, 09:02

poznas to?tak nic ale ked si niekto objedna viac dielov tak aj napriek tomu postovnemu z ameriky sa to moze oplatit,ide o to ze niektore sa tu vobec zohnat nedaju,vlastne daju v& Toyote :roll: ,ale tam su to take palky ze si to objednam z tej ameriky,a dam si to poslat lietadlom tak stale to budem mat lacnejsie :lol: .pochop ze na vase novsie toyoty sa diely daju zohnat za prve a za druhe stoja ako normalne diely,kdezto na tie stare ak sa vobec daju zohnat tak je dobre,a v toyote ich objednavaju az z japonska,a mozno preto su take predrazene ,a este samozrejme musia na nich zarobit aj tu v slovenskej toyote,a este ta donutia aby si si to u nich nechal odborne za jednu vyplatu namontovat :lol: ,nevravim ze tu a hlavne z ciech sa neda nic objednat,ale je to asi tak polovica toho co na to auto existuje,a prachov to aj u tych druhotnych dodavatelov tiez nestoji nejak malo.objednaval som uz na nu nieco z ciech ,a vazne to stalo napr jeden diel 6800 na nase peniaze a na tej recepages ten diel-a vidim ho tam aj na fotke a su pri nom popisane slusne tech.parametre-stoji4000 na nase.
takze aj ten samotny diel by sa mi aj keby som dal to postovne 1000 sk oplatil.,a to pochybujem ze je postovne teraz take ,lebo take bolo z ameriky pred 2-3 rokmi,a od vtedy uz Dolar hodne chcipol.
ale vravim ocelicach ,lebo diely na vase MR2 a Corolly a ine som tam nepozeral,a hlavne su tam diely aj z rocnikov 70tych a 80tych!!!!!!
TAK TAK :D
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Pondelok, 11. Augusta 2008, 11:23

Nechcem Ťa sklamať, ale poštovné je závislé od hmotnosti a rozmerov balíka, takže tá teória o väčšej objednávke Ti bude fungovať len ak by si dielmi zaplniť celý kontajner a nechal ho previezť loďou + zaplatil prevoz z prístavu na SK...
Však nech sa náš nový mazďák vyjadrí ako dopadol s kolesami z USA... ;-)

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 11. Augusta 2008, 13:19

Ale sak ak by sa to posielalo postou,a nie nejakymi prepravnymi spolocnostami,tak by mali platit tie tabulkove postovne ceny.Sak ja viem ze to zavisi od hmotnosti balika,Ja som to s tym usetrenim myslel skor tak ze ked si clovek da poslat viac veci v jednom baliku a nie pojednom -kde by za kazdy balik sice usetril na hmotnosti,ale za kazdy by platil postovne.len niekedy ide o to ze ci by tu tie kolesa alebo ine diely vobec zohnal ,a potom clovek pristupi aj na take postovne.
ide o to ci ta konkretna splocnost dava zlavy na postovnom pri objednani viac veci naraz.-to je ale "postovne"-skor balne tej firmy,a potom este posta si berie "postovne" -a to je to kde ide o hmotnost.Sak ja tak objednavam z ciech,250 sk ide tomu nemenovanemu e-shopu,a ked si idem po balik na nasu postu tak si ona este pekne prirata 240sk,no a to mam 490sk,a mam dva filtre v baliku!!!!!!za 400sk,-no perfektne sa mi to oplatilo.Keby tam mali viac veci ktore som potreboval,tak by som objednal setky za 6000 a tych 500sk uz by tam tak nesvietilo.
jasne ze tie diely ,ktore sa daju objednat z ciech alebo na slovensku je rychlejsie objednat tu ale vobec nie vzdy lacnejsie.
a hlavne stale to vravim ide o tu dostupnost dielov-ze tu sa niektore ani nedaju splasit-iba ak z Celic a inych Toyot na diely ,ale aj tie sa pomaly minaju :) a hlavne su uz pouzite.Alebo z Toyoty Slovensko ak sa mi poskladaju seci co ma poznaju :D
sy mislym :lol:
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Pondelok, 11. Augusta 2008, 13:46

miguellito napísal:sy mislym :lol:
Tak týmto si ma zaklinil... :lol: :lol: - sorry za OT...fajry kľudne ma zmaž, ale fakt som nemohol... :lol: :lol:
Kua miguellito - si slovák ako repa zo severu a nevieš ani trochu gramatiku??? - nehanbíš sa??? ;-)

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 11. Augusta 2008, 14:00

sakra sak to je naschval,sak sa pozri se tie icka a ycka su naschval naopak.ved to je moj humor :twisted: :lol:
tiez ma mozes zmazat nech si aj ostatny mislya ze to som nevedome. :o
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných