Zlodeji v PPC Toyota

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

r1a2s3t4o5
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 28. Mája 2007, 17:13

Zlodeji v PPC Toyota

Príspevok od používateľa r1a2s3t4o5 » Nedeľa, 2. Marca 2008, 08:24

Chcel by som sa s Vami podelit s mojimy skusenostami s tymto servisom.
Takze jedna sa o servis
PPC TEAM plus s.r.o. (Autorizovaný predajca a servis), Einsteinova 13, 851 01 Bratislava
ktory niektory mozno aj poznate. Ja som tam kupoval dielce (palivovy filter, olejovy filter, stierace)
a dal som im tam vymenit aj predne sklo (co robil nejaky iny servis) a bol som spokojny.
Problemy prisli ked som im tam odniesol auto ktore trebalo opravit u nich.
Oprava predneho naraznika, dvery a zadneho naraznika trvala skoro 6 tyzdnov (ano bolo lakovanie ale ajtak). Komunikacia vyzerala asi tak ze som im asi 2x do tyzdna volal co s tym autom robia, prve 3 tyzdne objednavali suciastky. Po dokonceni auta a porieseni krycieho listu som si siel po dokoncene auto. Dufal som ze mi povedia co bolo na aute robene, v akom su tie veci ktore mali rozobrane stave a pod. OMYL Chlapik ktory auto odovzdaval sa vyhovoril ze je chory a ze si uz nepameta co bolo na aute robene tak mi k tomu nevie povedat nic.
Ja som auto potreboval tak som ho prevzal.
(Vo vstupe do servisu som si vsimol, taku brozurku ohladom prezretia auta po lakovani pri spravnom osvetleni. Vtedy rano bolo zatiahnute a fakt tam somnou nechcel ten clovek byt, ani mi nic vysvetlovat)

Takze k tomu co som dostal.
Vyfakturovane okrem ineho bolo.
Vytiahnutie 5-teho skla a premalovanie 5-tych dveri
- z toho sa udialo len to premalovanie dveri. Je postriekane aj tesnenie okolo skla. (plasty na naraznikoch ktore maju byt cierne trochy postriekali tiez, urcite to nemali pri striekani rozdelene)
Nastavenie svetlometu
- musel som si to svetlo nastelovat hore, lebo mi svietilo na 5 metrov

To najlepsie bolo ale to, ze som si neskor vsimol, ze mi prekutrali zamknutu priehradku a UKRADLI baterku za 30Eur.(poziarnicka) Co som prezrel zadny priestor kde som mal srubovaky a klieste, odtial UKRADLI 10mm kluc z rapkacom co stal 10Eur.
Ked som im o tom povedal, tak mi povedali aby som sa este uistil ze tam bol. HAJZLI
Den potom ako som mal auto doma a rano som sa snazil nastartovat, nepodarilo sa mi to. Volal som taxika z kablami aby mi to pomohol nastartovat. Vysledok bol, ze mi za ten cas co bolo auto v servise ZNICILI autobateriu.Chcel som od nich nahradu, kedze to auto nemalo problem startovat pred tym ako som im ho tam odviezol. Tak original bateriu nemali a predali mi Vartu, ktora stala 5000,-

TAKZE AUTA CO NAJDALEJ PREC OD PPC. Inac sa vystavujete riziku...
Toyota Avensis D4-D 2.0TD 02'

Používateľov profilový obrázok
Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Re: Zlodeji v PPC Toyota

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 2. Marca 2008, 09:39

to je smutne :cry: :cry: :cry: nechapem ich pocinanie... ved ani monopolom niesu v BA... ccc
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 2. Marca 2008, 12:44

No čo som si ja urobil dojem o PPC zo zrazu keď som mal trable s tým nárazníkom - som šiel aj s autom za tými ako "opravármi najlepšími z PPC" - čo hneď na začiatku zdôraznil majiteľ PPC prítomný na zraze - chlapci vôbec nehľadali cestu ako poradiť tak, aby boli náklady na opravu čo najmenšie - navyše ich rady mi už vtedy prišli dosť laické. Nakoniec sme to s tatkom dali do pôvodného stavu za jeden večer so skoro nulovými nákladmi - ak nerátam to deci farby, čo som si nechal namiešať u kamoša v Bánovciach.
V PPC sú možno dobrí predajcovia, ale zdá sa, že naj servis v BA je aj tak Vlasto... :lol:
Ja mi ľúto, že si dopadol ako si dopadol, ale nevešaj hlavu - nie všade sú takí šulini. Ja mám napráklad veľmi dobrú skúsenosti z AuToy v TN - rýchli sú, pokecajú, poradia a neúčtujú hovadiny.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 2. Marca 2008, 14:10

k...t tak to uz co je.. to predcilo vsetky moje negativne ocakavania od tvojho clanku, uprimnu sustrast............. fakt neverim vlastnym ociam. Vidno ze flotilovi zakaznici (tj platiaci dobre za akykolvek nezmysel) su pre nich jediny ciel. Prosim ta, urcite sa nevzdavaj a skus sa domoct svojich prav nejakou reklamaciou, alebo skontaktuj importera a postazuj sa, proste nenechaj to tak. Urcite to sprav!

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Nedeľa, 2. Marca 2008, 16:22

Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Mexo
panic
Dátum registrácie: Utorok, 15. Augusta 2006, 12:13

Príspevok od používateľa Mexo » Štvrtok, 13. Marca 2008, 09:59

Ak sa bavite o Vlastovi z Prievozu tak musim povedat, ze je to super chalan a fachman. Mam zrovna u neho svoju Skarletku. Meni mi rozvody. Povodna majitelka chodila s tym aftom do nejakeho Toyota servisu, kam to sa este pokusim zistit. Vlasto mi vravel, ze ked daval dole veko rozvodov tak vsetky sroby boli mimo zavit. Sa namakal jak kon kym to dal dole a bude musiet rezat nove zavity.

Ked pocujem alebo citam taketo veci tak si len ironicky vravim "Nakupujte u odbornikov".

Tak mi este napada, skus napisat nejaky emailik panu majitelovi PPC ak je nan nejaky zverejneny. Nech vie co ma za luzrov vo firme.
TOYOTA STARLET 1,3i 2E-E

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 13. Marca 2008, 10:02

Potom hlavne nevrav, že si z TTS, lebo máme po sponzorovi na zraz... :?
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Štvrtok, 13. Marca 2008, 10:39

to je fakt moc neohovarajte lebo bude po zabave :twisted:
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

mil
panic
Dátum registrácie: Streda, 3. Januára 2007, 12:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mil » Štvrtok, 13. Marca 2008, 19:07

grexos napísal:to je fakt moc neohovarajte lebo bude po zabave :twisted:
no vidite..v konecnom dosledku ide predsa ako vzdy o peniaze.. :roll:
mozno by dokonca bolo dobre, aby sme vsetci chodili do ppc..nech nas dobre okradnu..aspon budu mat vacsi zisk..a mozno pustia viac penazi na sponzorstvo..................

sorry, ale takyto pristup nezdielam:-)

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 13. Marca 2008, 20:25

mil napísal:
grexos napísal:to je fakt moc neohovarajte lebo bude po zabave :twisted:
no vidite..v konecnom dosledku ide predsa ako vzdy o peniaze.. :roll:
mozno by dokonca bolo dobre, aby sme vsetci chodili do ppc..nech nas dobre okradnu..aspon budu mat vacsi zisk..a mozno pustia viac penazi na sponzorstvo..................

sorry, ale takyto pristup nezdielam:-)
rozumne.
so svojim pristupom nie si sama.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Piatok, 14. Marca 2008, 09:32

no mal to byt sice ftip ale ok :)
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Piatok, 14. Marca 2008, 18:57

Ja by som snad len povedal, ze titul "Zlodeji v PPC Toyota" je trocha prisilne kafe a aj keby som s tym ako suhlasil, akoze nesuhlasim, rozhodne to sem podla mna nepatri.
Nazor sa da napisat aj inak a kedze zijeme v akoze civilizovanej krajine, kde plati (aspon pre niektorych) prezumpcia neviny, bolo by zahodno sa podla toho spravat.
Ak niekoho verejne nazvem zlodejom, mal by som byt schopny dokazat to, a kazdopadne za to niest zodpovednost.
Tym v ziadnom pripade nechcem vytvorit dojem, ze s okradanim ako takym v akejkolvek forme vseobecne suhlasim. S predmetnou firmou mam svoje skusenosti, pisal som ich aj sem, ale ak ma nieco konkretne bytostne nastvalo, riesil som si to na mieste priamo s nimi.
Sumar - v zasade nic proti, len trocha vazit slova, aby to tu nesklzo uroven na krcmovej politickej diskusie.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

vivo
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 22. Februára 2007, 14:06

Príspevok od používateľa vivo » Nedeľa, 17. Augusta 2008, 09:09

Ahojte,
pridavam sa so svojimi negativnymi skusenostami:
nebudem rozoberat detaily, len poviem, ze auto malo poruchu, vyskyt poruchy potvrdili, diagnostika nic nepreukazala, vrtali sa v aute 4 dni a keby som nebol prisiel osobne a auto si nevypytal tak by ho tam mali dalej. Nenasli nic, vypytali si 4500 za robotu.

Vdaka
vivo

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných