chiptuning ANO/NIE
Moderátor: Elvis
-
ToyoCarE
Re: chiptuning ANO/NIE
hmmm nesuhlasim s jednym bodom,,, preco hovoris,, ze swap je o nervoch a case? Ja ked robim takuto zmenu,,tak je to v zime,, kedy malo jazdim,,, heh na jazdenie po dirach v lade,, a po nasich soliach je tu otcova Toyota,,, takze mam auto v garazi,, tudiž mi to nevadi,, a cas,,, poslednu vymenu som robil skoro dva tyzdne,,, len po veceroch a v noci,, asi 2 noci,,, mna to ohromne bavi,, bo jednou vymenou urobis pracu,, ktora by ti zabrala vela ineho casu,, myslim, ked by si robil hard upravu,,, takze toto je lepsi sposob,,,
vela ludi co poznam nadavau na chip,,, asi nedomysleli spotrebu,,alebo co,,a chceli by to vratit spat,,, ale tie firmy to nechu urobit,,, inak velmi pochybujem o normalnosti ludi,,ktori si daju na svoje auto urobit chipom 40PS,, kua,, sak to niektori hodia na seriovy motor,,, ako ten musi vyzerat po nejakych 50 000km,,,
vela ludi co poznam nadavau na chip,,, asi nedomysleli spotrebu,,alebo co,,a chceli by to vratit spat,,, ale tie firmy to nechu urobit,,, inak velmi pochybujem o normalnosti ludi,,ktori si daju na svoje auto urobit chipom 40PS,, kua,, sak to niektori hodia na seriovy motor,,, ako ten musi vyzerat po nejakych 50 000km,,,
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
40ps nieje vela na seriovy 600konovy motorToyoCarE napísal:hmmm nesuhlasim s jednym bodom,,, preco hovoris,, ze swap je o nervoch a case? Ja ked robim takuto zmenu,,tak je to v zime,, kedy malo jazdim,,, heh na jazdenie po dirach v lade,, a po nasich soliach je tu otcova Toyota,,, takze mam auto v garazi,, tudiž mi to nevadi,, a cas,,, poslednu vymenu som robil skoro dva tyzdne,,, len po veceroch a v noci,, asi 2 noci,,, mna to ohromne bavi,, bo jednou vymenou urobis pracu,, ktora by ti zabrala vela ineho casu,, myslim, ked by si robil hard upravu,,, takze toto je lepsi sposob,,,
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
myslel som inzeraty, kde sa uvadza zvysenie od 5 do 40PS,,, hmmm mat 600PS zaklad,,tak by som chodil so zdvihnutym nosom poriadne vysoko,,, a neriesil by som zvysovanie.ale na ten 105PS,,, mozno ,,, alebo skor ne,,, radsej ten sposob,, ktory som opisal predtym
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
- Kontaktovať používateľa:
je to relativne... swap... zabijes 10tky hodin kym zozenies spravny motor + komponenty a dalsie 10tky hodin prestavbou...
... niekto si mozne cas a pracu neceni, ale pre niekoho je to sakra drahe
chip je dobra vec ale vsetko s mierou (nielen chip)... a spotreba ide naozaj dole
... niekto si mozne cas a pracu neceni, ale pre niekoho je to sakra drahe
chip je dobra vec ale vsetko s mierou (nielen chip)... a spotreba ide naozaj dole
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
swap je niekedy zlozity, inokedy nie. zalezi hlavne od toho, ako je to ktore auto pripravene na ten motor a ci sa tam vobec niekedy taky daval.
Dat 3s-gte do cariny ci avensisu podla mna nie je az taka nemozna vec, ved do modelu Caldina GT sa bezne daval 2.0 slimacik.
Treba este samozrejme rozlisovat ci donor (tj auto z ktoreho mas ten motor) je pravostranne alebo lavostranne auto. Ak klasicky lavo, mas o hodne menej prace, ak si vsak motor donesies z JPN, mas o zabavu postarane nakolko musis vsetko nanovo prekablovat (vid moja rolla...). Samotna instalacia Ta teda moze vyjst aj slusne prachy.
Dalsia vec z ktorou musis ratat, je ta, ze 3s-gte je o hooooooooooooodne tazsi ako ten motor co tam mas teraz, cize musis vymysliet aj to, aky podvozok a brzdy das do auta, cize dalsie vydavky naviac.
pripadne cekni tuto sajtu, typek z NL dal 3s-gte do avensisu
http://www.3sgte.nl/" target="_blank
Dat 3s-gte do cariny ci avensisu podla mna nie je az taka nemozna vec, ved do modelu Caldina GT sa bezne daval 2.0 slimacik.
Treba este samozrejme rozlisovat ci donor (tj auto z ktoreho mas ten motor) je pravostranne alebo lavostranne auto. Ak klasicky lavo, mas o hodne menej prace, ak si vsak motor donesies z JPN, mas o zabavu postarane nakolko musis vsetko nanovo prekablovat (vid moja rolla...). Samotna instalacia Ta teda moze vyjst aj slusne prachy.
Dalsia vec z ktorou musis ratat, je ta, ze 3s-gte je o hooooooooooooodne tazsi ako ten motor co tam mas teraz, cize musis vymysliet aj to, aky podvozok a brzdy das do auta, cize dalsie vydavky naviac.
pripadne cekni tuto sajtu, typek z NL dal 3s-gte do avensisu
http://www.3sgte.nl/" target="_blank

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
celkom krasne toho avensisa porobil... aj ist by to malo, programovatelna ECU... hm.

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
riadny kolotocar
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných