pokazene dialkove
Moderátor: Elvis
-
Cero
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 19. Decembra 2006, 14:00
- Kontaktovať používateľa:
pokazene dialkove
Cafte,
mam celicu 2.0 3S rv. 96 a pokazene dialkove ovladanie odomykania/zamykania auta. Skusil som autorizovany servis PPC TEAM v BA ale neuspesne. Aj ked elektrikar tvrdil ze mu to fungovalo, ked som si auto prebral tak uz neslo. Odporucili mi vymenu baterky v ovladaci, co som spravil a samozrejme dialkove stale nefunguje. Ich elektrikar priznal ze nevie kde je problem ze nema skusenosti s tymto typom toyoty.
Viete mi niekto poradit? Najlepsie s osobnou skusenostou.
mam celicu 2.0 3S rv. 96 a pokazene dialkove ovladanie odomykania/zamykania auta. Skusil som autorizovany servis PPC TEAM v BA ale neuspesne. Aj ked elektrikar tvrdil ze mu to fungovalo, ked som si auto prebral tak uz neslo. Odporucili mi vymenu baterky v ovladaci, co som spravil a samozrejme dialkove stale nefunguje. Ich elektrikar priznal ze nevie kde je problem ze nema skusenosti s tymto typom toyoty.
Viete mi niekto poradit? Najlepsie s osobnou skusenostou.
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Aky mas presne typ auta? Aky mas presne typ dialkoveho.
Inak celkom dobre referencie su na elektrikara, ktory je hned vedla Toyoty AWF na Mierovej ulici v BA. Mozno tam by vedeli pomoct.
Inak netusim na co PPC su autorizovany predajca Toyoty, ked sa k Toyotam spravaju ako k ...
Inak celkom dobre referencie su na elektrikara, ktory je hned vedla Toyoty AWF na Mierovej ulici v BA. Mozno tam by vedeli pomoct.
Inak netusim na co PPC su autorizovany predajca Toyoty, ked sa k Toyotam spravaju ako k ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
-
Cero
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 19. Decembra 2006, 14:00
neviem co presne chces vediet... je to ta so 4 svetlamifajry napísal:Aky mas presne typ auta? Aky mas presne typ dialkoveho.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných