výroba výfukového potrubia
Moderátor: Elvis
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
výroba výfukového potrubia
moje terajšie výfukové potrubie pomaly ale iste dosluhuje. pôvodný plán bol potrubie na mieru od jednej firmy, celonerezové asi tak za 13000,-
jeden známy my však ponúkol nové výfukové potrubia z inej značky auta, asi tak 3 celé kusy, takže som sa rozhodol vyskladať si to potrubie sám v podstate zadarmo. nejaké rady? asi skúsim dať preč kat, ale nie som pevne rozhodnutý. nejaký stredný tlmič a zadný športový. keby s tým mal niekto skúsenosti poteší každá dobrá rada. dík...
jeden známy my však ponúkol nové výfukové potrubia z inej značky auta, asi tak 3 celé kusy, takže som sa rozhodol vyskladať si to potrubie sám v podstate zadarmo. nejaké rady? asi skúsim dať preč kat, ale nie som pevne rozhodnutý. nejaký stredný tlmič a zadný športový. keby s tým mal niekto skúsenosti poteší každá dobrá rada. dík...
corolla E9 1991 hatchback

- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
toto som pisal na ceske toyota forum. Inak neodporucam ti laborovat s tym ak nemas skusenosti.
-----------------------
Takze ten stastny majitel s MR2 som ja este by som upravil info od celicanr, ta cena bude na vase auta o nieco vyssie, ratam tak cca 12-15 CZK, mate uplne inak vedene potrubie.
Mam klasicky 2.0 3s-ge, moj problem spocival v tom ze povodny vyfuk bol totalne krivy, rozbity, fucal a straaasne hucal, teda vhodne do srotu.
samotna instalacia trvala cca 3-4 dni, dal som si spravit komplet od zvodov dozadu, zvody som nechcel zatial, ale vedia spravit aj tie. bol odstraneny kat nakolko zadny tlmic ho s prehladom nahradza (protilak). Inak chalani sa vyznaju, vedia co robia, pokial viem tak robia aj zavodaky, trocha som sa bal toho ze toto je atmo a nie turbo a to je predsa rozdiel. mozem len povedat ze som MAXIMALNE spokojny, lepsie investovane peniaze som este nemal do vyfuku. svojho casu som mal na aute komplet vyfuk od zapu od vas z ciech, ale to bola katastrofa, pocnuc prostredim kde to vyraba a vysledkom konciac, kto chce viac info dodam, ale vyhybajte sa mu!!!
touto vymenou vufukoveho potrubia som dosiahol niekolko veci:
1) znizenie vahy (oproti povodnemu systemu minimalne 10-15 kg vratane katu, na mr2 je velmi dolezite zhodit prave na zadnej casti auta...dal som si len jednu koncovku nakolko to bolo lepsie z hladiska mensej prace, nizsej hmotnosti)
2) zlepsenie reakcie na plyn a celkovo vykon isiel hore (na dialnici so zaradenou 5kou to ide omnoho lepsie ako predtym, oproti starej celice je to raketa... )
3) krasny zvuk (ziadne prehnane jacanie alebo basy, presne tak akurat...)
4) v mojich ociach krasne zakoncenie auta kvalitnym nerezom...
pozrite si fotky, su fotene mobilom, ale snad uvidite aspon nieco. ak mate otazky, pytajte sa...

-----------------------
Takze ten stastny majitel s MR2 som ja este by som upravil info od celicanr, ta cena bude na vase auta o nieco vyssie, ratam tak cca 12-15 CZK, mate uplne inak vedene potrubie.
Mam klasicky 2.0 3s-ge, moj problem spocival v tom ze povodny vyfuk bol totalne krivy, rozbity, fucal a straaasne hucal, teda vhodne do srotu.
samotna instalacia trvala cca 3-4 dni, dal som si spravit komplet od zvodov dozadu, zvody som nechcel zatial, ale vedia spravit aj tie. bol odstraneny kat nakolko zadny tlmic ho s prehladom nahradza (protilak). Inak chalani sa vyznaju, vedia co robia, pokial viem tak robia aj zavodaky, trocha som sa bal toho ze toto je atmo a nie turbo a to je predsa rozdiel. mozem len povedat ze som MAXIMALNE spokojny, lepsie investovane peniaze som este nemal do vyfuku. svojho casu som mal na aute komplet vyfuk od zapu od vas z ciech, ale to bola katastrofa, pocnuc prostredim kde to vyraba a vysledkom konciac, kto chce viac info dodam, ale vyhybajte sa mu!!!
touto vymenou vufukoveho potrubia som dosiahol niekolko veci:
1) znizenie vahy (oproti povodnemu systemu minimalne 10-15 kg vratane katu, na mr2 je velmi dolezite zhodit prave na zadnej casti auta...dal som si len jednu koncovku nakolko to bolo lepsie z hladiska mensej prace, nizsej hmotnosti)
2) zlepsenie reakcie na plyn a celkovo vykon isiel hore (na dialnici so zaradenou 5kou to ide omnoho lepsie ako predtym, oproti starej celice je to raketa... )
3) krasny zvuk (ziadne prehnane jacanie alebo basy, presne tak akurat...)
4) v mojich ociach krasne zakoncenie auta kvalitnym nerezom...
pozrite si fotky, su fotene mobilom, ale snad uvidite aspon nieco. ak mate otazky, pytajte sa...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- tomastrnava
- začiatočník
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
vyzeraju lepsie ako z modry? no vyzerat je jedna vec a...
ja sam si nikdy nedam veci na auto co nemam bud priamo odskusane alebo aspon referencie.
tyto chlapci robia zavodaky (atmo aj turbo) a zatial total spokojnost. hlavne pomer cena /vykon
ja sam si nikdy nedam veci na auto co nemam bud priamo odskusane alebo aspon referencie.
tyto chlapci robia zavodaky (atmo aj turbo) a zatial total spokojnost. hlavne pomer cena /vykon

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
elvis: mam to od dusana z GX...ma ich na kazdom aute s ktorymi jazdia.velkou vyhodou je,ze su z jedneho kusa,nie zvarane ako z modry.nic proti chalanom z modry,ale aspon u mna vyhrava ta ceska firma.maju to urobene za jeden den,je to o 1/3 lacnejsie a vykonovy efekt je tazko porovnavat.ale GX svist chodi brutalne.dusan sam vravel ze bol prekvapeny a nadmieru spokojny...
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10
ex TOYOTA COROLLA E10
- tomastrnava
- začiatočník
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Bruni: mas uz ten kontakt? Ja som zhanal, ale nic ;-(
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných