Paranormalne javy

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
kici
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:15

Paranormalne javy

Príspevok od používateľa kici » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 10:38

Na zalozenie tejto temy mi dalo nutkanie moje auto. Urcite sa kazdy z Vas stretol s nevysvetlitelnymi vecami dejucimi sa na nasich autach, tak ich mozte napisat sem.

Tak zacnem ja:
Vcera vecer mi nesli predne svetla (tlmene). Otacal som gombikom jak blby a nic, len parkovacky a dialkove. Tak som prezrel poistky, po vytiahnuti jednej z nich mi zacali svietit??? A svietia dalej.

Zmizol mi uzaver, kde sa dolieva olej. Stale pevne dotiahnuty. ???

Nesvieti osvetlenie interieru pri otvorenych dverach. Odvtedy zasvietilo, ked ma zastravily policajti a este asi 2x. Tak toto moze byt aj preruseny vodic.

Lamu sa mi stierace, ta mala prkotinka medzi stieracom a ramienkom uz 3x. Sice niesu original, ale preco to nedokaze vydrzat viac. Jedno mi vydrzalo tyzden, vsetky pasovali, ani jedno nebolo natlacene nasilu.

Raz mi nechcela ist elektrika, bolo to zatrete uzemnenie na kostru, ale preco sa to po..... az po 2 tyzdnoch.

Central sa mi zamyka hocikedy, uz som to niekolkokrat cistil a rozoberal a pozeral kontakty a atd. Nastastie sa neodomyka.

Tak to len s mojim autom, tak teraz sluzobna Niva:
Raz mi cuklo riadenim v zakrute, o cca 10km ked som vychadzal z benzinky, tak zarazu citim, ako sa mi krizuju kolesa, vyjdem, otacam, kopem NIC. Prejdem dalsich 7km do autoopravovne, zdvihnu mi auto a technik sa na mna pozrel vyplasenymi ocani, ze ako som tak vobec dosiel. Zavada: vyskocil mi cap, ktory je zasunuty v tej prkotine, ktora spaja tyc od riadenia s tym ramienkom. Takze som isiel s tym, ze prave koleso si tocilo ako chcelo. Este stale dakujem bohu, ze som tu a nie v tej zakrute.
Ta niva tiez trpela roznymi zavadami, ale stale bola pre mna zahada, ze sa to totalne posralo, az ked sme boli uz doma, alebo na podniku v blave. Nikdy ma nenechala v stichu na ceste, stale bud na bode A alebo B.

Este na skodovke, tak ta ma tiez nechavala dojst domov, raz mi praskla hadica k chladicu oleja, ostala za mnou cez kilometer dlha ciara az k domu. Alebo mi praskla hadicka od nadrze, ale az na dvore.

Urcite bolo toho este viac, ale momentalne ma nenapada. Po tychto mojich skusenostiach zacinam verit na paranenormalne javy. Mate aj vy nieco podobne?
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi

Mexo
panic
Dátum registrácie: Utorok, 15. Augusta 2006, 12:13

Príspevok od používateľa Mexo » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 11:45

No ja som zistil, ze su ludia, ktori maju nejaku zvlastnu auru (alebo ako to lepsie nazvat) a priam sa neznasaju s urcitymi typmi zariadeni. Mam kamosa, ktory sa doslova neznasa s vysielackovymi mikrofonami.
Ja ked som si kupil skodovku tak mi prve tri mesiace robila vselijake kusky a problemy, potom som si uz povedal, ze dost. Sadol som si do nej a pekne som sa s nou porozpraval a prehovoril jej do duse. Od vtedy som s nou nemal ziadny problem.
Ked som si kupil Toyotu tak som radsej neriskoval a hned na uvod som to spravil. Musim povedat, ze sa mame radi a jeden druhemu si pomahame a nerobime si prieky. :lol:

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 11:51

kici, mexo ma pravdu mozno, vyzera to priserne paranormalne, ale ja bych sa este aj spytal ze kde byvas, urcite v nejakej geopatogennej zone podla toho co pises....

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 11:59

...pod vedením vysokého napätia, blízko mochoviec a na služobky chodí do Dusla a vybuchujích skladov chemikálií :D
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

kici
toyoťák

Príspevok od používateľa kici » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 13:00

Ja byvam v Presove, geopatogenne zony to asi nebudu, macky ma maju radi.
Ale zase musim povedat, ze pri mne perfektne funguju pocitace, same sa opravuju. Asi fakt nejaka karma.

Ja zasadne na svoje auta nenadavam, alebo len tak, aby to nepoculo. Uz som si s nim aj trosku pohovoril, ale nepomaha, asi budem musiet pritvrdit. Ked ja sa o nu staram, ba aj pohladkam, robim co jej na reflektoroch vidim a takto sa mi to vracia.

Teraz som si spomenul, ze isty cas ked mi pri neopatrnej spojke zdochla niva, tak sa nechcela dat nastartovat (asi sa urazila :evil: )

Tak som si spomenul, ako sme sa raz blbli na kamaratovej 120LS a prevalcovali sme s nou pnik zospodu. Vtedy utrusil, ze sa neda havarovat 2x v ten isty den. Fakt nedalo, trepli sme druhykrat (tentoraz strom s dverami), casovy rozdiel bol 3 hodiny, jedna o 22 a druha o 1 hod. Takze sa fakt neda havarovat 2x v ten isty den.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE

wilson
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 13:38

"...ked mi pri neopatrnej spojke zdochla niva, tak sa nechcela dat nastartovat (asi sa urazila)..."

neurazila sa, len sa chcela radšej ožrať ako nechať so sebou takto zaobchádzať a tak sa prechlastala. no a chvilku to trvalo, kým si jej to vyhovoril cez štartér :)
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002

kici
toyoťák

Príspevok od používateľa kici » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 14:15

vtip bol v tom, ze uz sa nechcela dat prehovorit cez starter, iba roztiahnut ale mohlo to byt aj tym prechlastanim, ale stavalo sa to aj pri teplom motore. Netusim, zase sa mi to nestavalo casto. Vdaka za vysvetlenie. Ale sranda je ta, ze ked sa mi to raz stalo v blave, v garazi, tak sadol nas automechanik a tomu nastartovala ihned.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE

wilson
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 15:25

hmmm, veci medzi nebom a zemou :D
to mne robí tá moja, ked ju rozbieham. tak kol 2000ot/min. sa niekedy kucká. už mi v tom 2 mechanici sedeli, šéf servisu a vtedy bola kludná, jak keby mala rešpekt. sadnem ja a jak s domácim, kuc kuc kuc... :shock:
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002

kici
toyoťák

Príspevok od používateľa kici » Štvrtok, 21. Septembra 2006, 17:04

Este som si spomenul, ked som pred 2 rokmi cestoval na dovolenku, tak na dialnici v madarsku, dole takym kopcekom nam zdochol autobus. Sofer len utrusil, ze sa mu to stale stane prave na tomto mieste.

Inak Wilson s tym kuc kuc kuc si ma riadne rozosmial :lol: To je ako s mojim osvetlenim, 3 mesiace nic a ked ma zastavia policajti s majakom uprostred noci a viem ze mam v sebe poldecko(kilak od domu), tak si zacne svietit. Tot asi respekt pred organmi. Inak cajti boli slusny a zhovievavy.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE

Voloďa
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10

Príspevok od používateľa Voloďa » Piatok, 22. Septembra 2006, 09:46

niekedy sa naozaj deju veci co sa tazko vysvetluje. moje prve auto bol mitsu colt ´96. s tym autom stale nieco bolo - jednoducho pritahovalo problemy. najprv mu odisiel chladic, potom tesnenie pod hlavou valcov, potom sa mi donho fetaci vlamali (vyborna jazda v novembri v noci s rozbitym soferovym okienkom...), praskla nadobka s vodou do ostrekovacov, buracka a pod. a ked som ho predal kamosovi, asi po necelom mesiaci sme ho rano nasli na tehlach - bez kolies a zvnutra uplne vyrabovane. potom este dve dost silne buracky a podobne zalezitosti. ale stale jazdi (aj ked ma uz cez 210 tis.km). jednoducho to chuda auticko ma zlu karmu... dalsi coltik, co som kupil posluchal na slovo a mali sme sa s nim veeelmi radi - a to bol len o rok mladsi :)
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997

Voloďa
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10

Príspevok od používateľa Voloďa » Piatok, 22. Septembra 2006, 09:49

ale aj s toyotami sa niekedy deju nepekne veci: v utorok si sadnem po robote do auta stastny jak blcha, pretoze akonahle som nastupil sa spustil brutal lejak, a asi po 400 metroch si stierace povedali, ze na to dlabu :shock: asi si viete predstavit, ako sa soferuje cez ceu BA v riadnom lejaku bez stieracov - isiel som prakticky po hmate... btw - neviete, kde maju tie mrsky na 6th celice poistky? pochybujem, ze by odisli motorceky v predu aj v zadu naraz...
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných