Pripevnenie SPZ - uz zase mi ju ukradli !
Moderátor: Elvis
Pripevnenie SPZ - uz zase mi ju ukradli !
Viete niekto poradit ako pripevnit SPZ k mojej Corollke, aby mi ju uz nechali konecne zlodeji na aute ? Za 3 mesiace uz druhy raz mi zmizli. Pripadne aj nejake autoservis ktory nieco v tomto smere robi v BA... dik
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
urob to ako ja a GARANTUJEM ti ze ti ju NIKTO nezoberie: odsrobuj ten uchylny ramik co tam mas aby si mal len pekne lakovany povrch narazniku. potom nove cerstvo vybrate SPZ odmasti tech benzinom, to iste aj plochu kam prilozis neskor znacku. skoc do baumaxu a kup si taku power pasku obojstrannu, na nej je bud 20kg alebo 50kg, ak ides na istotu tak to druhe. tato paska ti staci akurat na obe znacky. na ocistene spz pekne poprilepuj kusky nastrihanej pasky, potom strhni dole tie folie na nich a jemne priloz na miesto kde chcec, potom to PORIADNE postlacaj a obcas kontroluj. ak si to spravil spravne na odmasteny povrch tak nie je toho cava co by ju bez poskodenia dal dole... ja som to mal na coctavke ked som havaroval a prednu spz ROZTRHLO na polku, jedna ostala v polia druha ostala prilepena na narazniku...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
a ako das dole SPZ, ked auto predavas? da sa to odrezat nozom, alebo nahriat fenom?Elvis napísal:. ak si to spravil spravne na odmasteny povrch tak nie je toho cava co by ju bez poskodenia dal dole... ja som to mal na coctavke ked som havaroval a prednu spz ROZTRHLO na polku, jedna ostala v polia druha ostala prilepena na narazniku...
drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Maxim napísal:ja som ju prinitoval.keby som auto predával tak ich odvrtám...
elvis: dik, konečne rada nad zlato , ale bojím sa trochu o prednú tá nemá za sebou pekný rovný plech ako zadná tag nevíím
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Tak, tak, veď on predsa musí dôjsť na DI v mieste svojho trvalého bydliska, aj s autom, aby páni vedeli, čo im bude ulice brázdiť, a pri prepise na neho už on zdemoluje značky... 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných