Poukážka na nákup tovaru EBC Brakes/BD

náhradné diely na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
Mattyno
nula
Dátum registrácie: Sobota, 9. Júna 2012, 21:20

Poukážka na nákup tovaru EBC Brakes/BD

Príspevok od používateľa Mattyno » Utorok, 9. Októbra 2012, 11:28

Ahoj. Vyhrál jsem ho na TTS sraze a doteraz mi ležel doma na stole. Platnost má do konce roku a hodnota je 50eur, viz. odkaz. Příští týden jedu služebně do Žiliny, mohl bych ho klidně předat osobně. Jinak poštou. Chci za něj 30 eur, popřípadě vyměním za nějaký díl z st185 :razz:
Já ho nepoužiji, už mám komplet BD brzdy i s hadicema a kapalinou ;-) doporučuji :!:
http://postimage.org/image/m4ij34bh3/
Funny-Celica ST185 @1 bar, CP pistons+Eagle, ACL bearings, ARP bolts, Blitz Nur Spec, Apexi AVCR, CT27, HKS BOV, XTD ceramic clutch, KYB excel G+ SPAX, PU dure-flex, Walbro 255lph, WB+EGT GLOWSHIFT, MSD ignition, Brakes Black diamonds ...
Daily-Bravo 1.4

Mattyno
nula

Re: Poukážka na nákup tovaru EBC Brakes/BD

Príspevok od používateľa Mattyno » Streda, 12. Decembra 2012, 17:41

Nikdo nechce dárek pod stromeček?
Zítra jedu zase do Žiliny, kdyby někdo měl zájem o poukaz, tak ho můžu cestou předat.
Ale beztak to dopadne tak, že si objednám BD desky do zálohy, brzdí fakt úžasně!
Funny-Celica ST185 @1 bar, CP pistons+Eagle, ACL bearings, ARP bolts, Blitz Nur Spec, Apexi AVCR, CT27, HKS BOV, XTD ceramic clutch, KYB excel G+ SPAX, PU dure-flex, Walbro 255lph, WB+EGT GLOWSHIFT, MSD ignition, Brakes Black diamonds ...
Daily-Bravo 1.4

Mattyno
nula

Re: Poukážka na nákup tovaru EBC Brakes/BD

Príspevok od používateľa Mattyno » Pondelok, 17. Decembra 2012, 13:04

Prosím smazat ! Koupil jsem si do zálohy přední desky BD.
Daily-Bravo 1.4

Zamknuté

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní