Toyota Carina E kombi na diely
Toyota Carina E kombi na diely
Predam Toyotu Carinu E 1.6 benzin 1998 kombi s taznym na nahradne diely.
Burana je spredu. Motor a prevodovka su OK. Rozbita je len predna maska, naraznik, blatniky, chladice, kapota, predne celne sklo a su vystrelene Airbagy, teda ako po prednom naraze je to obvykle. Ostatne veci od motora smerom dozadu su v poriadku.
Motorcek zadneho stieraca je uz predany a aj roleta do kufra. Zadne svetla tiez.
Auto sa nachadza u mna vo dvore v Lietave (Zilina)
tel.00491743567525, 0915117816
P.S.: za komplet auto chcem aspon 800 euronov, takze taky chytraci co chcu komplet auto za 300,-, uz nemusia ani volat.
Burana je spredu. Motor a prevodovka su OK. Rozbita je len predna maska, naraznik, blatniky, chladice, kapota, predne celne sklo a su vystrelene Airbagy, teda ako po prednom naraze je to obvykle. Ostatne veci od motora smerom dozadu su v poriadku.
Motorcek zadneho stieraca je uz predany a aj roleta do kufra. Zadne svetla tiez.
Auto sa nachadza u mna vo dvore v Lietave (Zilina)
tel.00491743567525, 0915117816
P.S.: za komplet auto chcem aspon 800 euronov, takze taky chytraci co chcu komplet auto za 300,-, uz nemusia ani volat.
Re: Toyota Carina E kombi na diely
..sú aj vodičové dvere na predaj so sklom,zrkadlom a el.ovládaním okna,repro,...?
-
mireceksc
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Novembra 2009, 19:58
zdravim volant nahodou nieje na predaj ?? moj uz ma nieco odkrutene tak zhanam novsi
)dik
..máš ešte zadnú lištu s kľučko a osvetlením EVč ?
pošli mi fotky ND
pošli mi fotky ND
..zadná lišta s kľučkou a osvetlenie EčV s podsvietením ešte je v ponuke ?
cena ?
cena ?
zháňam riadenie na Carinu E T19 ?
-
Petrovicic
- nula
- Dátum registrácie: Utorok, 21. Júna 2011, 19:32
Dobrý deň, zháňam spínač zadnej hmlovky,máte ho?ďakujem
hladam motor, na 1,6i r.v. 97 mas este na predaj ? pripadne ak niekto ma budem rad ak sa mi ozve na : lubomelna@gmail.com
.Dakujem
l
.Dakujem
l
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných