Toyoty v autobazaroch

autá na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Re: Toyoty v autobazaroch

Príspevok od používateľa AndyGTP » Pondelok, 15. Augusta 2011, 21:37

a je na tom aute nieco konkretne zle (okrem tych lacniakov diskov)? myslim ten kus v AAA, ci to si myslel vseobecne?

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 16. Augusta 2011, 01:25

tiez sa pytam, mozno kvoli AAA-cku a ze to bol sluzobne auto, ale urcite je stoceny alebo burany neverim ze na sluzobaka by sa spravilo nieco cez 20k kilometrov za rok, inak pripomina mi to ten stary vtip ake je najlepsie terenne auto :mrgreen:
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 16. Augusta 2011, 08:45

Islo mi hlavne o to ,ze to je AAA. Tam kupuje clovek vzdy macku vo vreci. Lexus si bezny smrtelnik so stadovitym zmyslanim nekupi takze pochybujem, ze niekto kto vyhladava takuto kategoriu vozidla pojde prave do AAA :)
A okrem toho viem si predstavit ake fakty mohli zamlcat na tom inzerate. Viem aku politiku predaja maju AAA takze, by som u nich kupil maximalne tak nejaky pekac za 500€ na rozbitie ,pri ktorom uz nemaju nejaky velky dovod zatajovat informacie vzhladom na nizky zisk z provizie.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

vitelo1
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52

Príspevok od používateľa vitelo1 » Utorok, 16. Augusta 2011, 09:49

Max11 napísal:Uz mi zacina byt smiesne ako dlho toto auto uz trci na inzeratoch resp. v bazare :lol:
http://lexus-is.autobazar.eu/00-250-id2373652.html
Ale moc sa tomu necudujem, kedze si viem predstavit aka klientela si tuto znacku kupuje :) Chudatko toto auto to ma specatene a este si podla mna pohrdzavie nejaku tu chvilu v bazare.
ale nie len AAA ako predajca je problém, ale takto sa predávajú autá, ktoré sú vo vlastníctve AAA?? - spinavé nevyleštené, interiér zanedbaný osúchaný, toto auto, že má 89 000 km?? :lol:
toľko rečnícke otázky, to auto kričí som dojebabrané, mám stočené km, takto ho môžu predávať ešte ďalší rok a nič
E10 Corolla 1,33 xli sedan

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 16. Augusta 2011, 09:56

Presne moje myslienky :D A samozrejme, ze je aj X dalsich podobnych predajcov. No AAA je jeden z najznamejsich ;)

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Utorok, 16. Augusta 2011, 10:04

Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Príspevok od používateľa teer7 » Utorok, 16. Augusta 2011, 10:28

jeeej, moja nebožka, este aj ta detska nalepka na nej zostala :D ked som ju pred 2 rokmi predaval, mala najazdenych 285.000 km. bola naozaj v dobrom stave a podla fotiek (aj podla slov mojho mechanika, kedze novy majitel pokracoval v servise tam, kde to auto poznali) sa o nu tento majitel dobre staral. grexos, ak chces o tom aute vediet viac, zavolaj, cislo ti poslem v ss.
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 16. Augusta 2011, 12:01

AAA-cko najznamejsia firma aka moze byt, ale len ludska hlupost a nevedomost ich stale posuva vpred, staci si do googlu zadat AAA skusenosti a mozte sa bavit :D
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Utorok, 16. Augusta 2011, 12:08

Jop. Ale nebyt hluposti slovakov tak mnohi nemaju kralovsky platenu pracu , ze jo ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 16. Augusta 2011, 12:18

Čo na to povedať...hmmmm....počkajte chvíľu, idem sa telefonicky opýtať vyššieho manažéra :mrgreen:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Príspevok od používateľa Bebo » Utorok, 16. Augusta 2011, 13:36

teer7 napísal:
jeeej, moja nebožka, este aj ta detska nalepka na nej zostala :D ked som ju pred 2 rokmi predaval, mala najazdenych 285.000 km. bola naozaj v dobrom stave a podla fotiek (aj podla slov mojho mechanika, kedze novy majitel pokracoval v servise tam, kde to auto poznali) sa o nu tento majitel dobre staral. grexos, ak chces o tom aute vediet viac, zavolaj, cislo ti poslem v ss.
pise, ze klima...to tam dal dorabat alebo nespravne uviedol v inzerate?
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Príspevok od používateľa teer7 » Utorok, 16. Augusta 2011, 14:55

Bebo napísal:
teer7 napísal:
pise, ze klima...to tam dal dorabat alebo nespravne uviedol v inzerate?
nespravne uviedol v inzerate.
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 16. Augusta 2011, 17:10

chlapci, opatrne s tym AAA, ja sa ich sice nezastavam, ale viem ze aj v AAA pracuju schopni ludia, a to s tymi referenciami, no je to tak, dobre referencie nikto na nete nepapise, lebo to poklada za samozrejme, a zle referencie sa siria kozmickou rychlostou. Vzhladom na to kolko aut predaju, ked maju z 20 ks predanych aut troch nespokojnych zakaznikov, stale je to podla mna dobre. Ono treba sa na to pozriet aj z druhej stranky, ked kupim auto od sukromnej osoby, a odrbem sa, na koho mam nadavat? Nanho? Sak to je moja sprostost ze som ho kupoval. A ked kupim z AAA, tak hned prve co mi pride na um, ahaaa, jasne aaa, cisti odrbavaci. Kazdy kto predava auto tak trosku odrbava. A kto tvrdi ze nie, tak odrbava este viac. Akurat na velkeho predajcu sa ludia pozeraju inak, ako na nejakeho sukromnika, co vlaci roztrepane audiny, pogituje, zlozi z troch vrakov jeden a predava ze "to je manzelkine, ona ho moc nevyuziva, tak to predavame..."
Ako vravim, nezastavam sa AAAckarov, aj somnou jednali zoparkrat, viem ze odrbavaju pri predaji, odrbavaju ked vykupuju, ale KTO NIE???
K tomu lexu, vyzera skaredy, spinavy, ale to by som pri kupe uprednostnil viac ako kupovat krasne vylestene afto. Staci mi ked vidim nafotene tie vyumyvane a WDckom nastriekane motory, co vyzeraju ako nove. Na takom neumytom afte aspon vidite okolo motora ci niekde nie su olejove skvrny, ci nahodou niekde nieco netecie, ci nebola voda vyvarena alebo proste vsetky mozne stopy uzivania...
A este k tomu, ze z AAA kupovat auto je macka vo vreci. KAZDE ojazdene auto je macka vo vreci, aj ked by to bolo auto najlepsieho kamarata... A najhorsie ze uz aj kupa noveho auta je macka vo vreci... :D
Howk...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Príspevok od používateľa Bebo » Utorok, 16. Augusta 2011, 17:59

ondrik napísal:Ako vravim, nezastavam sa AAAckarov, aj somnou jednali zoparkrat, viem ze odrbavaju pri predaji, odrbavaju ked vykupuju, ale KTO NIE???
to, ze odrbavaju viaceri (mnohi) predsa nemoze byt ospravedlnenie. to akoze ked odrbavaju vsetci (takmer), tak budem aj ja a vsetci to budeme povazovat za normalne?
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 16. Augusta 2011, 19:08

Úprimne, sa aj čudujem ako mohol taký Lexus skončiť v AAAčku, na kšefty sa kupujú iné autá.. možno sa ho niekto potreboval zbaviť tak mu AAA ponúklo "výhodnú" cenu, on bol rád, že sa toho zbavil, oni sú radi, že tam budú mať slušnú províziu.. len kto im to kúpi.. pravda, že radšej neumyté a v dobrom technickom stave ako naleštené a s rozpadnutým motorom abo podvozkom, ale aj tak by to mohli dať aspoň trošku do pucu.. ako mi povedal aj známy čo prenajíma byty - vzhľad predáva :D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní