Toyoty v autobazaroch

autá na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Toyoty v autobazaroch

Príspevok od používateľa liguere » Utorok, 27. Apríla 2010, 13:00

ze nepredajne je mozno trochu silne slovo. ak sa dvaja dohodnu....no urcite v cene 6500 to nebude... cena je kusok prestrelena podla mna. keby to aspon bolo urobene z G6.
furt nechapem, ze niekto natlaci do auta mrte prachov, prerobi si to "na svoj obraz" a potom ide predat...si vsetci mysia ze ked sa to jemu paci tak sa musi kazdemu a patricne mu to aj ocenia?
ked prerabam podla seba,tak si necham a uzijem si to nie?
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Utorok, 27. Apríla 2010, 13:13

liguere napísal: furt nechapem, ze niekto natlaci do auta mrte prachov, prerobi si to "na svoj obraz" a potom ide predat...si vsetci mysia ze ked sa to jemu paci tak sa musi kazdemu a patricne mu to aj ocenia?
ked prerabam podla seba,tak si necham a uzijem si to nie?
Obrázok

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 27. Apríla 2010, 17:41

Rasťo napísal:
akt pekný kúsok.
jj, to je tu kusok do kilometra odomna, dokonca to predava clen fora... dufam ze som ho nevyzradil :-)
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

andy.gee
panic
Dátum registrácie: Streda, 29. Apríla 2009, 20:36

Príspevok od používateľa andy.gee » Utorok, 27. Apríla 2010, 21:08

Legon napísal:E11 so 4age :) len tie vonkajsie upravy :( ...
http://toyota-corolla.autobazar.eu/16-g ... 95147.html
komu co to auto urobilo, ze takto dopadlo .. toto je CISTA katastrofa :x kazdym dnom vidim na nete X aut co su takto doriadene proste hroza

taki ludia su asi tazko na hlavu lebo inac si to vysvetlit neviem

andy.gee
panic

Príspevok od používateľa andy.gee » Utorok, 27. Apríla 2010, 21:09

tomib napísal:http://www.autovia.sk/autobazar/toyota- ... -m5-806670

nevie niekto nieco k tejto corollke?
hmm neviem ale sedacka trosku presedena uz po 35 000 km? to sa mi nezda .. a taktiez budiky doskrabane riadne

Ado
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2005, 09:10

Príspevok od používateľa Ado » Utorok, 27. Apríla 2010, 21:36

Gabriel Nagy napísal:http://toyota-celica.autobazar.eu/20i-1 ... 43993.html

:lol:
fajn tuning, siska, bordel pod kapotou.. :-(

a tá cena,a ešte k tomu je to GB
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw

Ado
Toyota guru

Príspevok od používateľa Ado » Utorok, 27. Apríla 2010, 21:43

chmelo napísal:http://toyota-carina-combi.autobazar.eu ... 33502.html

Na to, že je to v AAA mi pripadne až moc slušne vyzerajúca... :roll:

chlapi,ja som robil v AAA,a ten kto sa trochu vyzná,si tam nájde aj dobré auto,nie všetky autá čo tam sú,sú šroty,nechcem ich zastávať,ale zopár z vás tam v živote nebolo a píšu tu aké sú tam len a len šroty,a je to tým že všetci čítajú len články typu ako ma AAA odrbalo a predalo mi šrot,ale tí ľudia čo sú spokojný(a je ich samozrejme strašne veľa) to nikde nepíšu,prepáčte za OT,ale už ma nebaví stále čítať o tom istom do okolo ako je to podozrivo lacné a je to z AAA,neukameňujte ma za toto a admin ak chce nech to zmaže
Lexus RX 400h,2008
1.8,85kw
1.6Sti,74kw

andy.gee
panic

Príspevok od používateľa andy.gee » Utorok, 27. Apríla 2010, 22:48

Ado napísal:chlapi,ja som robil v AAA,a ten kto sa trochu vyzná,si tam nájde aj dobré auto,nie všetky autá čo tam sú,sú šroty,nechcem ich zastávať,ale zopár z vás tam v živote nebolo a píšu tu aké sú tam len a len šroty,a je to tým že všetci čítajú len články typu ako ma AAA odrbalo a predalo mi šrot,ale tí ľudia čo sú spokojný(a je ich samozrejme strašne veľa) to nikde nepíšu,prepáčte za OT,ale už ma nebaví stále čítať o tom istom do okolo ako je to podozrivo lacné a je to z AAA,neukameňujte ma za toto a admin ak chce nech to zmaže
ja som bol v AAA aj osobne a bohuzial zopar aut mi tam prislo stocenych .. konkretne Kosice, tazko potom povedat, ci je to vina bazaru alebo predosleho majitela .. ked clovek vidi nieco podozrive tak radsej nekupi

ale na nete casto vidim aj pekne auta z AAA, ktore vyzeraju, ze maju realne km a vyzeraju slusne .. ak by som mal o take zaujem, urcite by som si ho dal poriadne preklepnut (tak ako kazde auto pri kupe) a mozno ho aj kupil

PS: ked si tam pracoval tak by si nam mohol ozrejmit ako to tam fungovalo a mozno by sme si spravili aj lepsi obraz

Ado
Toyota guru

Príspevok od používateľa Ado » Utorok, 27. Apríla 2010, 23:36

andy.gee napísal:
Ado napísal:chlapi,ja som robil v AAA,a ten kto sa trochu vyzná,si tam nájde aj dobré auto,nie všetky autá čo tam sú,sú šroty,nechcem ich zastávať,ale zopár z vás tam v živote nebolo a píšu tu aké sú tam len a len šroty,a je to tým že všetci čítajú len články typu ako ma AAA odrbalo a predalo mi šrot,ale tí ľudia čo sú spokojný(a je ich samozrejme strašne veľa) to nikde nepíšu,prepáčte za OT,ale už ma nebaví stále čítať o tom istom do okolo ako je to podozrivo lacné a je to z AAA,neukameňujte ma za toto a admin ak chce nech to zmaže
ja som bol v AAA aj osobne a bohuzial zopar aut mi tam prislo stocenych .. konkretne Kosice, tazko potom povedat, ci je to vina bazaru alebo predosleho majitela .. ked clovek vidi nieco podozrive tak radsej nekupi

ale na nete casto vidim aj pekne auta z AAA, ktore vyzeraju, ze maju realne km a vyzeraju slusne .. ak by som mal o take zaujem, urcite by som si ho dal poriadne preklepnut (tak ako kazde auto pri kupe) a mozno ho aj kupil

PS: ked si tam pracoval tak by si nam mohol ozrejmit ako to tam fungovalo a mozno by sme si spravili aj lepsi obraz
ozrejmiť ako to tam funguje nie je problém,ale to nie je na fórum ale na normálny rozhovor,a samozrejme auto ktoré sa mi páči nie je problém dať pozrieť mechanikovi ktorému verím,alebo odviesť auto do nezávislého servisu,takže musíte si urobiť obraz sami,ja osobne keby som sa autám nerozumel,tak si určite niekoho znalého so sebou zoberiem,alebo aspoň obetujem nejakých 70€ na prehliadku v servise a potom budem aspoň trochu vedieť na čom som,či som vybral dobre alebo na to auto mám totálne zabudnúť a hľadať ďalej,lebo musíte uznať,že ak sa človek nevyzná,tak ho oklame aj človek na inzeráte alebo aj hociktorý iný bazár
Lexus RX 400h,2008
1.8,85kw
1.6Sti,74kw

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Streda, 28. Apríla 2010, 08:46

Ono tá pravda bude opäť kdesi uprostred....
To, že stáčajú kilometre a vyskytujú sa tam dosť pochybné kusy je fakt...na druhej strane je zas pravda, že keď som len tak skusmo pred pár rokmi ponúkol auto na výkup, tak ho prelustrovali dosť pedantne, takže v tom mali u mňa malé bezvýznamné plus...tiež som bol pri tom svedkom, ako vypoklonkovali jedného estéta, čo tam dovliekol evidentne búranú Alfu na českých značkách a vysvetlili mu, že oni niesú servis, ale bazár :mrgreen:
O tom ich psychoanalytickom prístupe, keď každé zjednávanie ceny "musia" prehodnocovať s nejakým manažérom a človek tam stojí ako úd v teplej vode hodinu hádam ani netreba rozvádzať...každý ma na zjednávanie iné metódy a pokiaľ im táto funguje, tak je to OK a to, že si na každé auto čosi prihodia je normálna vec...veď to robia pre peniaze a nie pre dobrý pocit ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

andy.gee
panic

Príspevok od používateľa andy.gee » Streda, 28. Apríla 2010, 09:58

tak ako pise chmelo .. pravda je niekde uprostred .. dobre aj zle auta predavaju aj bazare a dobre aj zle auta sa najdu aj v sukromnych rukach

-> Ado
to je jasne, auto sa musi dat popozerat niekomu kto tomu rozumie .. bez ohladu na to od koho sa kupuje

ked nahodou budem mat cestu do blavy alebo nahodou budem chciet nejake auto z AAA v buducnosti tak ti rad kupim pivecko a mozme pokecat ;-)

vitelo1
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52

Príspevok od používateľa vitelo1 » Streda, 28. Apríla 2010, 10:04

Ado nič v zlom, ale nie je tých odstrašujúcich skúseností s AAA nejako veľa? :? Ak je to seriózny autobazár tak pripúšťam ojedinelé nedorozumenia, ale ľudia hovoria o jednoznačných o...och. Inak mám osobnú skúsenosť - vyškolený "sales manager" v BA presviedčal mladý pár pred otvorenou kapotou, že evidentný zásah do nosnej časti (zvary ako klobásy) sú normálna vec, lebo, a to bol vrchl vystúpenia, je normálne že pri výrobe sa predsa nedá vyrobiť ľavá aj pravá strana rovnako - no musel som sa dosť držať :mrgreen:
Alebo auto, malo na štítku 35 000 km, volant vyleštený, sedačky zadrbané ošúchané, pedále už boli tiež chytené noasi sa majiteľ chodil po večeroch hrať brrrm, brrrm na šoféra :lol:
A to som len jeden a už mám dva odrby!
E10 Corolla 1,33 xli sedan

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Streda, 28. Apríla 2010, 12:51

uz ste OffTopic, tak si to presunte niekam inam - inak to tu budem mazat. :evil:
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

andy.gee
panic

Príspevok od používateľa andy.gee » Streda, 28. Apríla 2010, 13:16

ok sorry za OT :roll:

http://toyota-corolla.autobazar.eu/13-x ... 52926.html

zo zaciatku sa mi pacila, dobra vybava, predok tiez pekny ..

az kym som neuvidel tie lemy a ten 'drziak' zadneho naraznika alias prevrtam si karoseriu aby som to mal ako uchytit :lol:

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 3. Mája 2010, 11:36

Čože tak lacno páni?
Lexus IS200
Ved to nie je ani úplne prvý ročník, má to aj 17ky kolesá, sezónne prezutie, tempomat.. km by som neveril, no ale.. však tieto autá idú tak okolo 6,5-7tis.. kde je chyba?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných