Toyoty v autobazaroch
Re: Toyoty v autobazaroch
Ondrik, pracujem aj v oblasti marketingu a stykam sa s podobnym problemom zlej reklamy. No treba aj to rozdelovat. Ked je niekto sprosty ,nepocuva a nerozmysla a kupi nejaky produkt, o ktorom mu predajca povie vsetko dobre aj zle tak je to alibizmus a odmietanie priznat si svoju chybu. Takto je to u nas. V AAA sa chvastaju kadejakou garanciou vratenia penazi a garanciou overenych kilometrov a kadeco mozne a nakoniec clovek zisti ,ze sa ho vedome snazia odrbat. O tom viem svoje pretoze sme mali v rodine osobnu skusenost, no nepocitali s tym, ze mame pristup vdaka znamostiam ,ku informaciam ,ktore bezny obcan nema. Ale tym nechcem povedat, ze nikto iny neklame. Marketing sa da prirovnat ku nadrzi so zralokmi. Kto neodrbe, neroztrha supera atd. dlho neprezije.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
milujem klasicke rozmyslanie, ked kazdy odrbava tak budem aj ja
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ste ma nepochopili, nemyslel som to tak ze kazdy odrbava, budem aj ja, alebo ze sa zastavam AAA, len som chcel aby ste sa na to pozreli aj z druhej strany. Hlavne to ze tym ze oni predaju fakt vela aut, tym padom maju aj vela pozitivnych aj negativnych skusenosti. Tak to proste s jazdenkami je... ja poznam asi 20 ludi (znami a okolie) co maju auta z AAA, a z nich 18 ludi je "spokojnych" a dvaja su nespokojni, takze kade chodia rozpravaju ze ake su to ku.vy v aaa, a ze sudit sa s nimi a cojaviem co. Odrbali ich, ale bola to ich sprostost, lebo nevedeli co kupuju a kupili lebo pekne a cervene... Steci ked si obcas budete vsimat kolko aut jazdi este s podlozkou SPZ s nalepkou AAA auto. Keby fakt odrbavali kazdeho, tak si myslim ze daaavno zkrachuju, a nepredavaju veselo dalej...
chapem ich marketingove tahy, pride mi to take trosku tupe, ale chytlave pre "jednoduchych ludi", co si idu kupit prvykrat afto, nejake lacne, jazdene a netusia...
ale dost offtopic-u, kazdy mame na to iny nazor, o tom mozme pokecat na zraze alebo niekde pri pive
chapem ich marketingove tahy, pride mi to take trosku tupe, ale chytlave pre "jednoduchych ludi", co si idu kupit prvykrat afto, nejake lacne, jazdene a netusia...
ale dost offtopic-u, kazdy mame na to iny nazor, o tom mozme pokecat na zraze alebo niekde pri pive
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
-
Vigora100g
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 12. Októbra 2010, 19:16
Tak napisem vam nieco aj ja. Predaval som ojazdene auta a tym padom som poznal aj ludi z AAA. To ze predavaju haraburdy je pravda len ciastocne, su tam take iste auta z ulice ako vsade inde u sukromnych osob alebo u inych predajcov. AAA ma najlepsi marketing co sa tyka ojazdenych aut a tak ich aj najviac predaju. Logicky ked je dajme tomu zo 100 predanych 10% zlych tak viac nespokojnych zakaznikov bude asi od AAA a nie od maleho bazaru co preda 3 auta. V zasade sa AAA snazia zle auto ani nevykupit a to mi verte ze je pravda a pokial ma auto upraveny tachometer a oni to maju overene ze bolo manipulovane s KM tak take auto ani nevykupia jedine na komis sa da u nich postavit.
Uvediem aj taky priklad...kupil som octaviu 1 v top stave od 1. majitela s overenou serviskou s malo km za 4200€ ... AAA ju odo mna v ten den odkupilo za 4600€ hned a do 5 dni ju predali za cenu....5600€. A to vsetko robi ten marketing. Btw. kto z vas by si siel kupit oktavku v TOP stave za 5500 do AAA ked ste "podobne" ale sroty videli u sukromnika za 4500????
Moj zaver je ze sa da v AAA vybrat velmi slusny kusok ale nebude to za 5sk...a je pravdepodobne ze natrafite na rovnaky kusok za menej...ale ta pravdepodobnost je velmi nizka...lebo ti co nerobia business s autami nepozeraju fun kluby a fora a potom nepredavaju to kadejako...odnesu to proste do AAA a maju pokoj.
Uvediem aj taky priklad...kupil som octaviu 1 v top stave od 1. majitela s overenou serviskou s malo km za 4200€ ... AAA ju odo mna v ten den odkupilo za 4600€ hned a do 5 dni ju predali za cenu....5600€. A to vsetko robi ten marketing. Btw. kto z vas by si siel kupit oktavku v TOP stave za 5500 do AAA ked ste "podobne" ale sroty videli u sukromnika za 4500????
Moj zaver je ze sa da v AAA vybrat velmi slusny kusok ale nebude to za 5sk...a je pravdepodobne ze natrafite na rovnaky kusok za menej...ale ta pravdepodobnost je velmi nizka...lebo ti co nerobia business s autami nepozeraju fun kluby a fora a potom nepredavaju to kadejako...odnesu to proste do AAA a maju pokoj.
Corolla E11 4E-FE
Mna hlavne zarazilo, ze "zanovnu" avensis predavali ako bezchybnu hoci mala za sebou retazovu havariu a mala ohnuty hlavny ram. Potom asi az tak nesleduju co kupuju od ludi.
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim! Toto by si vsak slovac mala uvedomit ... AAA, Darex, AutoPal, Trusalova a dalsie zname mena maju posramotenu povest, ktoru ludia dalej rozsiruju bez toho, aby si to otestovali na vlastnej kozi. V AAA a Darexe poznam zopar ludi, a tak viem co sa tam predava za auta. Osobne poviem - nebal by som sa kupit odtial auto, aj ked viem, ze mnohe su tam predrazene (najma Skoda, Ford, Seat a dalsie "skvele" masovky).Vigora100g napísal:Tak napisem vam nieco aj ja. Predaval som ojazdene auta a tym padom som poznal aj ludi z AAA. To ze predavaju haraburdy je pravda len ciastocne, su tam take iste auta z ulice ako vsade inde u sukromnych osob alebo u inych predajcov. AAA ma najlepsi marketing co sa tyka ojazdenych aut a tak ich aj najviac predaju. Logicky ked je dajme tomu zo 100 predanych 10% zlych tak viac nespokojnych zakaznikov bude asi od AAA a nie od maleho bazaru co preda 3 auta. V zasade sa AAA snazia zle auto ani nevykupit a to mi verte ze je pravda a pokial ma auto upraveny tachometer a oni to maju overene ze bolo manipulovane s KM tak take auto ani nevykupia jedine na komis sa da u nich postavit.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
-
ToyoCarE
moja osobna skusenost s Trusalovouo je taka, ze som tam prisiel z Celikou 4g, ktora bola novo nastriekana,, vo vnutri v slusnom stave,, a oni mi zaspievali, ze 40 000SKK,, pritom mali tam taku istu ale v otrasnom stave a pytali za nu 120 000,, takze mi hned doslo, ze kolko by z toho mali oni,, nakoniec som ju predal cez inzerat za 120 000,, inak by ma zaujimalo, ze ci este zije,, predal som ju do Spisskej Novej Vsi, niekedy v r. 2002.. Viem ze bola o par rokov v bazare co je hned nad mestom,, ale co je s nu teraz to netusim..
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
U nas ziadna 4g celica momentalne nebeha... nic som nevidel.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Na tieto autá už nekúpiš náhradné diely. Nedivil by som sa, keby nejaká niekomu stála z tohto dôvodu v garáži, ako mne stojí RA61.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
-
ToyoCarE
ty si odtial? super,, predal som ju panu Kralovi do ulice SLovenska,, bola cervena so stvorcovou zadnou znackou,, nevidel si ju ani v minulosti? Inak ten Kral ju nabural za pol roka dva krat,, prvy krat odtrhol taxikarovi dvere,, a druhy krat,, heh,, hovoril mi, ze vosiel do potoka,, a ked som sa ho pytal, ze co vsetko potrebuje menit,, tak postupne vymenoval predok nielen zvrchu plechy,, ale aj napravu,, atd....Francek napísal:U nas ziadna 4g celica momentalne nebeha... nic som nevidel.
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
Ano som zo SNV. Toyoty sledujem 2 roky aj nieco. Nic take tu nevidno. Mozno niekedy davo tu bola, ale od kedy sa zaujimam o Toyoty tak som tu ziadnu 4g. nevidel. Celic tu mame, co by jeden na prstoch jednej ruky naratal a E11 tiez. 
Nie je to nejake podozrivo lacne ? V prepocte necelych 16800€ http://www.auto.cz/prodej_vozu/karta_vo ... u=49587641
EDIT: Sice ako tak pozeram, tak ceny GS sli riadne dole
EDIT: Sice ako tak pozeram, tak ceny GS sli riadne dole
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
no jo, isli dole a este aj pojdu... kto by chcel 4,3benzin? ved predsa ja 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Ja celkom zvazujem nad sportovou E12 s kompresorom. No chcu za nu dost penez a je o 2 roky starsia ako moja. Cize pripada do uvahy len keby boli ochotni pristupit na nejaku pre mna zaujimavu vymenu s doplatkom rozdielu.
Inak nevie niekto kolko ma spotrebu 1.8 vvtl-i s kompresorom, ked ju clovek riadne setri ?
Inak nevie niekto kolko ma spotrebu 1.8 vvtl-i s kompresorom, ked ju clovek riadne setri ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných