Chalani chcem Vas poporosit pls poslite mi nejake technicke info o aute lebo povodny majitel iba chodil do toyoty servisu a nevedel mi nic detail technicke info povedat o aute. Je to iba klasicky pouzivatel.
Velmi by ma potesilo ak by ste mi poslali odpovede na tieto dole napisane otazky:
- Aky presne typ a viskozitu oleja mi odporucate?
- Ako casto sa meni olej v motore ? ....po kolkych km?
- kolko litrov oleja ide do motra?
- menia sa aj rozvody....? ak ano po kolkych km?
- je to automat ....po kolkych km sa ma menit olej? ...niektori vravia ze je dozivotny ale podla mna nie je nic dozivotne...aj na svojom bawe som menil po cca 100tis km olej v prevodovke
- kolko litrov a aky presne typ oleja ide do automatu?
- Viete mi odporucit nejakeho sikovneho mechanika ktory sa mi bude vediet postarat o auto....ktory naozaj rozumie japoncom? Kosice pripadne vychod Slovenska.
Na co sa mam zamerat resp. sledovat na tom aute ....myslim ake ma slabiny ak vobec ma?...
A ete posledna otazka mozno je strasne hlupa ale spytam sa...Je to normalne ze ked automat mi prehadzuje tak to je citit v kabine resp. ako keby auto trochu spomalilo a potom prida....viem ze nemozem porovnavat tuto triedu so svojim bawom ale na svojom aute necitim nic iba vidim ako sa menia otacky ale auto ide plynule....
Dakujem Vam velmi pekne za cenne rady a odporucania ....pripadne ak ma chcete na nieco upozornit pls dajte mi vediet.
este raz vdaka
P.S. neskor tu dam fotky ked ju nafotim
Tibi