Jedná sa o ľudí. Áno o ľudí. A s týmto problémom sa obraciam i na Vá, milí RAVkári... stalo sa mi práve dnes, že som náhle zistil pri mojom presune medzi dedinkami, že svieti tá najhnusnejšia kontrolka - není nafta ! So slzou v očiach som teda zaparkoval na najbližšej pumpe, že dám krpcovi trocha napiť. Hovorím si ,že by nebolo odveci keď si trocha aj umyjem čelné sklo, pretože tam ukončili svoj život stovky rôznych múch, motýlov, mačiek ,jeleňov... a ako si tak čistím a obzerám si pritom zadok slečny odvedľa, náhle zisťjem ,že plast, ktorý sa nachádza po oboch stranách čelného skla, CHÝBA !!!! teda aby som nepreháňal ,chýba iba na spolujazdcovej strane. Proste ten bočný plast, alebo balset alebo ako sa tomu hovorí tam nebol a prosím pekne, bol odrezaný v hornej časti. zhrozeny ,nahnevany a neviem aký som teda zašiel do toyoty. Tam mi len povedali ,že sa jední o krádež a bla bla bla a nový kus majú ,ale koštuje to iba 101 eur. s bielou vlajkou som teda radšej odišiel na pivko a rozmýšľam čo spravím.
Týmto sa chcem spýtať, či niekto z Vás nemá tento kus plastu, nemá toto tesnenie alebo nepozná niekoho, kto by mal ? ve%lmi pekne vopred ďakujem všetkým !!!!